Netflix goes Christmas – Οι παρακάτω ταινίες υπόσχονται να σε βάλουν σε ανάλογο mood

Ω ναι, it’s that time of the year! Είναι ο μήνας που αντικειμενικά θα περάσεις περισσότερο χρόνο σπίτι, και όσο να πείς οι ταινίες με κρίστμας theme έχουν την τιμητική τους. Πέρα από τις all time classic ταινίες, υπάρχουν νέες παραγωγές και ειδικά μέσω του ηγαπημένου μας Netflix, όπου θα βρείς αρκετό υλικό για να μπείς σε μουδ Χριστουγέννων, και όχι μόνο.

So let’s see, shall we;


Jingle Jangle: A Christmas Journey

Με ένα ιδιαίτερο καστ και τραγούδια από τον John Legend, το Jingle Jangle υπόσχεται να σε ξεσηκώσει σε μια θεατρική ατμόσφαιρα. Ένα μικρό κορίτσι έχει αποστολή να βοηθήσει τον παππού του Jingle Jangle στην κατασκευή παιχνιδιών, μέχρι που θα ανακαλύψει το μεγαλύτερο δημιούργημα του. Τα κομμάτια της ταινίας θα μείνουν για πάντα στο κεφάλι σου, ενώ οι περισσότεροι χρήστες έχουν αφήσει ιδιαίτερα καλές κριτικές σε αυτή την όμορφη Χριστουγεννιάτικη ιστορία.


A Castle for Christmas

Η εντυπωσιακή Brooke Shields συναντά τον Carey Elwes και μέσα σε ένα γοητευτικό κάστρο κάπου στη Σκωτία θα ζήσουν μια ξεχωριστή ιστορία, κάτω από μία ιδιαίτερη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Not my type, αλλά αν είσαι ροματικός τύπος τότε ίσως να έχεις βρει το Χριστουγεννιάτικο φινάλε σου.


Dolly Parton’s Christmas on the Square

Ελα και ποιός δεν λατρεύει την Dolly Parton; Η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα Χριστουγεννιάτικο μιούζικαλ, στο οποίο υποδύεται έναν άγγελο που έχει σκοπό να ανακαλύψει αν υπάρχει έστω και μια καλή καρδιά στην πόλη Scrooge. Have a Dolly Holiday!


The Knight Before Christmas

Ακόμα και τα Χριστούγεννα χρειάζονται ένα ξεχωριστό λαβ στόρι. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός μεσαιωνικού ιππότη ο οποίος μεταφέρεται στο σημερινό Οχάιο, όπου μια δασκάλα ετοιμάζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ας δώσουμε και χώρο στο ρομάντζο, ποτέ δε ξέρεις ακόμα και αν δεν βγάζει κανένα νόημα.


Holiday in the Wild

Μπορεί να μην πρόκειται για την κλασσική Χριστουγεννιάτικη ταινία, αλλά η πλοκή της μας μεταφέρει στην ζωή της Charlotte – συγνώμη μιας γυναίκας ήθελα να πω, η οποία αποφασιζει να στείλει το γιο της στο κολέγιο, σχεδιάζοντας το δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον σύζυγο της. Εκείνος θα την παρατήσει σύξυλη δίχως δεύτερη σκέψη, και εκείνη θα το ρίξει στο σαφάρι για να ξεχαστεί, ανακαλύπτοντας ξανά την αγάπη κάπου ανάμεσα στους ελέφαντες και τα λιοντάρια.


The Christmas Chronicles

Πρόκειται για μια ταινία που μπορεί να δεί ευχάριστα όλη η οικογένεια χωρίς να τσακωθεί. Δύο παιδιά ακολουθούν τον ‘Αι Βασίλη a.k.a Kurt Russell στην προσπάθεια του να σώσει τα Χριστούγεννα (ήθελα και να ‘ξερα από τι κινδυνεύουν κάθε χρονιά). Ξωτικά, ελαφάκια και όλα όσα χρειάζονται για μια Χριστουγεννιάτικη πετυχημένη συνταγή.

Nancy Von X

Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Previous Story

Νέο μουσικό βίντεο από τους γερόλυκους Heavy Metallers Saxon

Next Story

Oren Ambarchi “Shebang” – Το πολύπλοκο της απλότητας πρέπει να παίζει στο repeat

Latest from Blog

Punked
Go toTop