Νέο τραγούδι από τους βετεράνους Thrashers Destruction

Στις 8 Απριλίου οι Γερμανοί βετεράνοι του Thrash Metal Destruction, θα γιορτάσουν τα 40 χρόνια καριέρας με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Diabolical”

Date:

Στις 8 Απριλίου οι Γερμανοί βετεράνοι του Thrash Metal Destruction, θα γιορτάσουν τα 40 χρόνια καριέρας με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Diabolical”. Μέσα λοιπόν από τον συγκεκριμένο δίσκο μας παρουσιάζουν ένα μουσικό βίντεο για το νέο single “No Faith In Humanity”.

Ο Schmier, αρχηγός και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, ανέφερε σχετικά με το νέο single: “Το νέο μας τραγούδι μας πηγαίνει πίσω στις ρίζες μας και μεταφέρει ένα άμεσο μήνυμα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο ώστε να επιβιώσουμε. Στο τραγούδι θα ακούσετε σαρωτικά τύμπανα, κιθάρες και ένα τρομερό σόλο τα οποία φανερώνουν ότι οι Destruction παραμένουν επιθετικοί και ακμαίοι. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!”

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked