Νέο τραγούδι από τους Heavy/Power Metallers Grave Digger

Οι Γερμανοί Heavy/Power Metallers Grave Digger έδωσαν στην δημοσιότητα άλλο ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ  τους με τίτλο “Symbol Of Eternity”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου.

Date:

Οι Γερμανοί Heavy/Power Metallers Grave Digger έδωσαν στην δημοσιότητα άλλο ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ  τους με τίτλο “Symbol Of Eternity”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Αυγούστου. Το νέο single έχει τίτλο “King Of The Kings” και το συγκρότημα μας το παρουσιάζει μέσω ενός μουσικού βίντεο.

Η μπάντα δήλωσε: “Μία πραγματική Heavy Metal καταιγίδα, το νέο μας single από την αρχή έως τέλος ένας γρήγορος και μελωδικός ύμνος με δυναμικό ρεφραίν, σαρωτικά τύμπανα και κιθάρες ξυράφια. Ο βασιλιάς είναι νεκρός, ζήτω ο βασιλιάς!”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κινηματογραφικές διακοπές που πήγαν κατά διαόλου

Ίσως βρίσκεσαι σε κάποια παραλία, ίσως ετοιμάζεσαι για κάποια...

Πέθανε ο διάσημος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé

Ο Γάλλος σκιτσογράφος Jean-Jacques Sempé, γνωστός για την εικονογράφηση της...

Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα...

Tekken: Όλοι οι μαχητές που μας μεγάλωσαν!

Ένδοξη η βδομάδα που μας πέρασε! Είχαμε νέο trailer...
Punked