Νέο τραγούδι από τους Decapitated με τίτλο “Just A Cigarette”

Οι Πολωνοί Groove Death Metallers Decapitated θα κυκλοφορήσουν στις 27 Μάϊου τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Cancer Culture" και τώρα μας παρουσιάζουν το τρίτο single από τον επερχόμενο δίσκο

Date:

Οι Πολωνοί Groove Death Metallers Decapitated θα κυκλοφορήσουν στις 27 Μάϊου τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cancer Culture” και τώρα μας παρουσιάζουν το τρίτο single από τον επερχόμενο δίσκο. Το τραγούδι έχει τίτλο “Just A Cigarette” και οι Πολωνοί μας το παρουσιάζουν μέσω ενός μουσικού βίντεο.

Ο κιθαρίστας των Decapitated, Vogg δήλωσε: ” Το νέο μας τραγούδι είναι μία δυναμική, επική,death metal σύνθεση αναφορικά με την προσδοκίες της ζωής και του θανάτου. Ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψα για το νέο μας δίσκο και για να το μπορέσουμε να αγγίξουμε τον ακροατή συνεργαστήκαμε με τον Πολωνό καλλιτέχνη Marcin Białas. Οι δημιουργίες του οποίου κοσμούν το μουσικό μας βίντεο.”

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

The Smile: A Light for Attracting Attention – Τα όνειρα του Thom Yorke γίνονται δικά μας

Στην θεματική της τραγουδοποιίας του Thom Yorke, το χαμόγελο....

Οι Chores σε μια ωδή για τον έρωτα

Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης αποτελεί μια εμβληματική μορφή της Ελληνικής...

To ντοκιμαντέρ “Sophia The Robot” έκανε την εμφάνιση του στο Tribeca Film Festival

Πρεμιέρα έκανε το επιστημονικό ντοκιμαντέρ "Sophia The Robot" στο...

“George Michael Freedom Uncut”: Πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον George Michael

Παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους, στις 22 Ιουνίου κάνει το...
Punked