Νέο single από τους Unearth με τίτλο “The Wretched; The Ruinous”

Η metalcore μπάντα των Unearth έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο "The Wretched; The Ruinous" με παραγωγό για άλλη μια φορά τον Will Putney.

Η metalcore μπάντα των Unearth έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο “The Wretched; The Ruinous” με παραγωγό για άλλη μια φορά τον Will Putney.

Ο Trevor Phipps, τραγουδιστής των Unearth, δήλωσε: ” Το νέο single είναι αντιπροσωπευτικό του επερχόμενου άλμπουμ μας. Μουσικά και στιχουργικά δείχνει την αγριότητα, την μελωδία, το σκοτάδι και την ενέργεια των Unearth. Θεματικά το τραγούδι ρίχνει την ευθύνη στην ανθρωπότητα για την καταστροφή του πλανήτη και για την κλιματική κρίση. Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε σε μία από τις αγαπημένες μας χώρες, την Ιαπωνία. Το βίντεο παρουσιάζει την φοβερή ενέργεια των εκεί οπαδών μας. Ανυπομονούμε να σας δούμε στις επερχόμενες συναυλίες μας”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

“John Lennon: Murder Without a Trial” – Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του John Lennon σε ντοκιμαντέρ

Τα άγνωστα κίνητρα πίσω από τον θανάσιμο πυροβολισμό του...

Νέο live video από τους Rotting Christ για το “Elthe Kyrie”

Οι Rotting Christ έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο live...

Ο Ozzy Osbourne φοβάται ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά σε σκηνή

Ο Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί...

Οι Metallica θα δώσουν για πρώτη φορά συναυλία στη Σαουδική Αραβία

Οι Metallica ανακοίνωσαν την τελευταία τους εμφάνιση για το...
Punked