Νέο single από τους Evergrey με τίτλο “Midwinter Calls”

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 20 Μάϊου, ενώ για το νέο single "Midwinter Calls" το συγκρότημα κυκλοφόρησε και ένα επίσημο βίντεο.

Date:

Καθώς οι Progressive Power Metallers Evergrey ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν την 13η τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “A Heartless Portrait (The Orphean Testament)”, μας παρουσιάζουν άλλο ένα νέο single από τον επερχόμενο δίσκο. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 20 Μάϊου, ενώ για το νέο single “Midwinter Calls” το συγκρότημα κυκλοφόρησε και ένα επίσημο βίντεο.

Οι Evergrey δήλωσαν: “ To νέο “Midwinter Calls” αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο σε μία ιστορία με τρία βίντεο και είναι ένα τραγούδι με αρκετή ενέργεια και για ακόμη μία φορά εμφανίζονται οι οπαδοί μας. Ένα single το οποίο ανυπομονούμε να το τραγουδήσουμε μαζί με τους οπαδούς μας.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked