Νέο single από τους Decapitated με την συμμετοχή του Robb Flynn των Machine Head

Την Παρασκευή 27 Μαΐου οι Πολωνοί Groove/Death Metallers Decapitated κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Cancer Culture"

Date:

Την Παρασκευή 27 Μαΐου οι Πολωνοί Groove/Death Metallers Decapitated κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cancer Culture”. Μέσα λοιπόν από τον συγκεκριμένο τραγούδι μας παρουσιάζουν τώρα ένα μουσικό βίντεο για το single “Iconoclast”, στο οποίο συμμετέχει και ο Rob Flynn των Machine Head.

Ο κιθαρίστας Vogg δήλωσε: “Ο νέος μας δίσκος κυκλοφόρησε επιτέλους και ήταν κάτι για το οποίο περιμέναμε αρκετό χρονικό διάστημα. Τα πέντε χρόνια που πέρασαν από την προηγούμενη κυκλοφορία μας φάνηκαν αιώνες. Δουλέψαμε πάνω στον δίσκο για δεκαέξι μήνες και μετά άλλο ένα χρόνο μέχρι να κυκλοφορήσει. Οι Decapitated επέστρεψαν δυνατοί.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked