Νέο single από τους Decapitated με την συμμετοχή του Robb Flynn των Machine Head

Την Παρασκευή 27 Μαΐου οι Πολωνοί Groove/Death Metallers Decapitated κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Cancer Culture"

Date:

Την Παρασκευή 27 Μαΐου οι Πολωνοί Groove/Death Metallers Decapitated κυκλοφόρησαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cancer Culture”. Μέσα λοιπόν από τον συγκεκριμένο τραγούδι μας παρουσιάζουν τώρα ένα μουσικό βίντεο για το single “Iconoclast”, στο οποίο συμμετέχει και ο Rob Flynn των Machine Head.

Ο κιθαρίστας Vogg δήλωσε: “Ο νέος μας δίσκος κυκλοφόρησε επιτέλους και ήταν κάτι για το οποίο περιμέναμε αρκετό χρονικό διάστημα. Τα πέντε χρόνια που πέρασαν από την προηγούμενη κυκλοφορία μας φάνηκαν αιώνες. Δουλέψαμε πάνω στον δίσκο για δεκαέξι μήνες και μετά άλλο ένα χρόνο μέχρι να κυκλοφορήσει. Οι Decapitated επέστρεψαν δυνατοί.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked