Νέο μουσικό βίντεο και περιοδεία για τους Jinjer

Οι Ουκρανοί Jinjer ανακοίνωσαν πως έλαβαν ειδική άδεια από την κυβέρνηση της Ουκρανίας για να περιοδεύσουν στην Ευρώπη με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της χώρας τους. Παράλληλα έδωσαν και στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το single τους "Call Me A Symbol". Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας "Wallflower"

Date:

Οι Ουκρανοί Jinjer ανακοίνωσαν πως έλαβαν ειδική άδεια από την κυβέρνηση της Ουκρανίας για να περιοδεύσουν στην Ευρώπη με την ιδιότητα του αντιπροσώπου της χώρας τους. Παράλληλα έδωσαν και στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το single τους “Call Me A Symbol”. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας “Wallflower”.

Το συγκρότημα δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι το βίντεο για το τραγούδι μας ‘Call Me A Symbol’ θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Γυρίστηκα κατά την περιοδεία μας το 2021 λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και κυκλοφορεί σε μία πολύ σκοτεινή και δύσκολη χρονική στιγμή για εμάς. Επίσης, είμαστε πολύ περήφανοι που πήραμε άδεια από το Ουκρανικό Υπουργείο κουλτούρας και θα περιοδεύσουμε ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τον πόλεμο. Ελάτε στις συναυλίες μας, χορέψτε και φωνάξτε με όλη σας την καρδιά για την Ουκρανία.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked