Νέο βιντεοκλίπ από τους Ministry για το “Believe Me”

Μερικές εβδομάδες, από τότε που το πρόσφατο άλμπουμ των Ministry "Moral Hygiene" συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους καλύτερους δίσκους του 2021

Date:

Μερικές εβδομάδες, από τότε που το πρόσφατο άλμπουμ των Ministry “Moral Hygiene” συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους καλύτερους δίσκους του 2021 για αρκετά περιοδικά και ιστοσελίδες όπως τα Loudwire, Consequence Of Sound, Punk News και XS Rock, ο Al Jourgensen και η παρέα του κυκλοφόρησαν ένα νέο μουσικό βίντεο.

Το νέο βιντεοκλίπ αφορά το τραγούδι “Believe Me” και προέρχεται από το άλμπουμ  “Moral Hygiene”, ενώ το κάθε μέλος της μπάντας έστησε στο σπίτι του μία φθηνή πράσινη οθόνη και γύρισε μόνο του το μέρος που το αντιστοιχεί στο μουσικό βίντεο. Στη συνέχεια ενώθηκαν όλα τα βίντεο ώστε να δημιουργήσουν το βίντεοκλιπ. Με αυτό τον τρόπο οι Ministry θέλησαν να ενθαρρύνουν κι άλλες μπάντες να κάνουν το ίδιο.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked