Νέο μουσικό βίντεο από τους Zeal & Ardor

Το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται στο πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ το βίντεο δημιουργήθηκε από την Jen Ries

Date:

Οι Zeal & Ardor έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “Death To The Holy”. Το συγκεκριμένο τραγούδι βρίσκεται στο πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ το βίντεο δημιουργήθηκε από την Jen Ries.

Ο frontman της μπάντας Manuel Gagneux δήλωσε:” Το νέο μας μουσικό βίντεο σηματοδοτεί μια οπτική απόκλιση από την καθιερωμένη αισθητική μας. Ένα σύντομο και έντονο οπτικό αποτύπωμα στο ερώτημα “Τι θα συνέβαινε αν βρίσκαμε αποδείξεις για την μη ύπαρξη του Θεού.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked