Νέο μουσικό βίντεο από τους The Halo Effect

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου οι Σουηδοί Melodic Death Metallers The Halo Effect κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους "Days Of The Lost"

Date:

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου οι Σουηδοί Melodic Death Metallers The Halo Effect κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους “Days Of The Lost” και τώρα μέσα από τον συγκεκριμένο δίσκο μας παρουσιάζουν το μουσικό βίντεο για το τραγούδι “In Broken Trust”.

Ο Mikael Stanne, τραγουδιστής των The Halo Effect και Dark Tranquillity, δήλωσε: “Το τραγούδι αφορά την προδοσία, είτε στον εαυτό του είτε στους άλλους. Η ανεπηρέαστη αλήθεια μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά όσο περισσότερο απομακρυνόμαστε από αυτήν τόσο πιο δύσκολα όλα γίνονται όλα. Απολαύστε το!”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Punked