Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το νέο τους EP “Atavistic Black Disorder / Kommando”. Στη συγκεκριμένη κυκλοφορία εκτός από τις Punk διασκευές περιλαμβάνονται και τρείς δίκες τους συνθέσεις. Μάλιστα για το ένα τραγούδι τους, “Black Glass Communion”, οι Νορβηγοί κυκλοφόρησαν και ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο, για το οποίο υπεύθυνος είναι ο κινηματογραφιστής Zev Deans.

Mayhem-Band-2021

Αναφορικά με την συνεργασία με τους Mayhem ο Zev Deans δήλωσε: “Όταν προσεγγίζουμε ένα Metal μουσικό βίντεο, μερικοί μπορεί  να σκεφτούν και να πουν στον εαυτό τους “πόσες φορές πρέπει να παρακολουθήσω μια σατανική τελετουργική θυσία πριν δω κάτι νέο;”. Αλλά για κάθε Σατανιστή, το τελετουργικό είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ζωής που πρέπει να επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά με την ίδια ειλικρίνεια και ενθουσιασμό που υπήρχε και την πρώτη σου φορά. Η ίδια η φύση της τελετουργίας είναι ότι είναι επαναλαμβανόμενη, ένα βουητό που αντηχεί μέσα από διαφορετικά σώματα και σε διαφορετικούς χρόνους. Στην προσέγγισή μου στο “Black Glass Communion“ αυτή η αλήθεια ήταν ακλόνητη. Τώρα, πρέπει να κοιτάξεις βαθιά στα βάθη του μαύρου γυαλιού και να δεις τι αναδύεται.”

Trond Valfar

 

2
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Πέδρο Αλμοδόβαρ: “Δε θέλω να μιμηθώ τη ζωή στις ταινίες μου. Θέλω να την αναπαραστήσω”

Έχει μια ψυχοπαθολογική σχέση με τη μητέρα του και αγαπά τα έντονα χρώματα, ενώ κακοποιήθηκε...

Me And That Man: Nergal και Myrkur ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single “Angel Of Light”

Οι Me And That Man αποτελούν το project, το οποίο μουσικά κινείται ανάμεσα σε  blues...

Νέος Ποινικός Κώδικας: Μοναδική ποινή πλέον η ισόβια κάθειρξη για τα ειδεχθή εγκλήματα

Είναι ξεκάθαρο ότι οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα το 2019 αποδείχθηκαν λανθασμένες, με αποτέλεσμα πολλά...

MUSTS

Punked