Νέο μουσικό βίντεο από τους Judas Priest για το single “Panic Attack”

11/01/2024

Οι Heavy Metal άρχοντες Judas Priest έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο για το single “Panic Attack”. Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο άλμπουμ  “Invincible Shield”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Τα τελευταία 50 χρόνια οι Judas Priest έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ και έχουν εμφανιστεί ως headliners στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου.

Κάθε χρόνο ο θρύλος των Judas Priest συνεχίζει να μεγαλώνει: το 2022 εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame και ολοκλήρωσαν μια sold-out παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη της 50ης επετείου τους. Καθώς οδεύουμε προς το 2024, οι Judas Priest συνεχίζουν να διατηρούν το στέμμα τους ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

Trond Valfar

Nick Manous

Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Previous Story

David Bowie: Ο εκκεντρικός πρίγκιπας Ziggie Stardust θα είναι για πάντα εδώ…

Next Story

Pan Pan x Years of Youth – Λύκοι στον Άρη- Κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop