Νέο μουσικό βίντεο από τους Insomnium

Πριν λίγες ημέρες οι Φινλανδοί άρχοντες του μελωδικού Death Metal Insomnium κυκλοφόρησαν ένα νέο EP με τίτλο “Argent Moon”. Μέσα λοιπόν από το συγκεκριμένο EP το συγκρότημα μας παρουσιάζει ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “The Wanderer”.

Ο frontman του συγκροτήματος Niilo Sevänen δήλωσε: “ To The Wanderer αποτελεί το τραγούδι με το οποίο κλείνει το νέο μας EP. Στη νέα μας κυκλοφορία προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και το single αντιπροσωπεύει αυτό το στόχο μας. Διαφορετικό με ότι έχουμε κάνει έως τώρα αλλά ηχεί σαν Insomnium.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked