Νέο μουσικό βίντεο από τους γερόλυκους Thrashers Vio-lence

Οι βετεράνοι Thrash Metallers Vio-lence επιστρέφουν, μετά από 29 χρόνια, στις 4 Μαρτίου με το νέο τους EP "Let The World Burn"

Date:

Οι βετεράνοι Thrash Metallers Vio-lence επιστρέφουν, μετά από 29 χρόνια, στις 4 Μαρτίου με το νέο τους EP “Let The World Burn” και τώρα μας παρουσιάζουν ένα μουσικό βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι. Το νέο EP θα περιλαμβάνει πέντε νέες συνθέσεις και θα κυκλοφορήσει από την Metal Blade Records, ενώ το μουσικό βίντεο δημιουργήθηκε από τον Robert Graves/Defiant Digital Productions.

Ο Sean Killian, τραγουδιστής της μπάντας, δήλωσε:” Η μνήμη για το ποιος ήσουν θα ξεχαστεί μόλις το γεγονός της εξαφάνισης έρθει και η φωτιά γίνει θεός. Όταν ο κόσμος καταστρέφεται και τα πάντα διαλύονται ότι πιστεύεις και ότι γνωρίζεις θα ξεχαστούν για πάντα.”

Trond Valfar

 

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked