Νέο βίντεο από τους Epica

“17 μήνες χωρίς συναυλίες, 17 μήνες χωρίς να κάνουμε αυτό που αγαπούμε πιο πολύ καθώς, όπως και οι υπόλοιπες μπάντες, χτυπηθήκαμε από την ίδια μοίρα, αρπάξαμε όμως την ευκαιρία και σας παρουσιάσαμε μέσα στην πανδημία ένα από τα πιο φιλόδοξα σόου.”

Με αυτά τα λόγια οι Epica μας παρουσιάζουν το νέο τους live άλμπουμ με τίτλο “Ωmega Alive”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει την live stream εμφάνιση της μπάντας. Μέσα λοιπόν από το επερχόμενο live άλμπουμ το συγκρότημα μας παρουσιάζει το τραγούδι τους  “The Skeleton Key”.

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked