Νέο μουσικό βίντεο από τους Dream Theater

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης πως οι TesseracT θα αποτελέσουν το συγκρότημα που θα τους συνοδέψει στην περιοδεία τους στην Βρετανία τον Απρίλιο του 2022

Date:

Σε συνέχεια της τρίτης του υποψηφιότητας για το βραβείο Grammy, οι Progressive Metallers Dream Theater μας παρουσιάζουν ένα νέο μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους ”Transcending Time”. Η σύνθεση προέρχεται από το πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας “A View From The Top Of The World” και αποτελεί δημιουργία του Wayne Joyner.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης πως οι TesseracT θα αποτελέσουν το συγκρότημα που θα τους συνοδέψει στην περιοδεία τους στην Βρετανία τον Απρίλιο του 2022.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Το πρώτο κόμικ “Wonder Woman” πωλήθηκε σε δημοπρασία 1,62 εκατομμύρια δολάρια

Το πρώτο κόμικ "Wonder Woman" πωλήθηκε σε επταψήφια τιμή...

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...
Punked