Νέο μουσικό βίντεο από τους Cradle Of Filth για το τραγούδι τους “How Many Tears To Nurture A Rose?”

Υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Vicente Cordero, ο οποίος μας παρουσιάζει μία μακάβρια ιστορία, ενώ το τραγούδι προέρχεται από το περσινό άλμπουμ της μπάντας με τίτλο "Existence Is Futile"

Date:

Οι Βρετανοί Cradle Of Filth έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο “δαιμονικό” μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “How Many Tears To Nurture A Rose?”. Υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Vicente Cordero, ο οποίος μας παρουσιάζει μία μακάβρια ιστορία, ενώ το τραγούδι προέρχεται από το περσινό άλμπουμ της μπάντας με τίτλο “Existence Is Futile”.

Ο Dani Filth, τραγουδιστής της μπάντας, δήλωσε σχετικά: ” Άλλο ένα βίντεο από τον σκηνοθέτη Vicente Cordero, ο οποίος κατάφερε να αφομοιώσει το αποκρυφιστικό συναίσθημα των στίχων του τραγουδιού. Αν και το βίντεο τρομάζει για κάποιον περίεργο λόγο με συναρπάζει να το παρακολουθώ.”

 

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked