Νέο μουσικό βίντεο από τους Cradle Of Filth για το τραγούδι τους “How Many Tears To Nurture A Rose?”

Υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Vicente Cordero, ο οποίος μας παρουσιάζει μία μακάβρια ιστορία, ενώ το τραγούδι προέρχεται από το περσινό άλμπουμ της μπάντας με τίτλο "Existence Is Futile"

Date:

Οι Βρετανοί Cradle Of Filth έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο “δαιμονικό” μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους “How Many Tears To Nurture A Rose?”. Υπεύθυνος για το βίντεο είναι ο Vicente Cordero, ο οποίος μας παρουσιάζει μία μακάβρια ιστορία, ενώ το τραγούδι προέρχεται από το περσινό άλμπουμ της μπάντας με τίτλο “Existence Is Futile”.

Ο Dani Filth, τραγουδιστής της μπάντας, δήλωσε σχετικά: ” Άλλο ένα βίντεο από τον σκηνοθέτη Vicente Cordero, ο οποίος κατάφερε να αφομοιώσει το αποκρυφιστικό συναίσθημα των στίχων του τραγουδιού. Αν και το βίντεο τρομάζει για κάποιον περίεργο λόγο με συναρπάζει να το παρακολουθώ.”

 

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Νέο lyric βίντεο από τους Manowar για το single “Immortal”

Οι Manowar έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric βίντεο για το τραγούδι τους "Immortal". Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο EP του συγκροτήματος με τίτλο "Highlights From...

MUSTS

Freddie Mercury: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή το μεγαλύτερο είδωλο όλων των εποχών

O αγαπημένος frontman όλων των εποχών, Freddie Mercury έφυγε σαν σήμερα...

Punks Not Dead – Μια μικρή αναδρομή

Έχοντας διαμορφώσει αρκετές γενιές, η Punk βρίσκεται ακόμα εδώ. Pop-Punk,...

Το Χαμένο Ημερολόγιο της “Άλλης” – Πρώτη παρουσίαση της έκδοσης του βιβλίου του Μάνου Λαμπράκη

Οι εκδόσεις «ΑΣΤΑΡΤΗ» και το Θέατρο Σταθμός σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση της...
Punked