Νέο live βίντεο από τους Manowar για το τραγούδι τους “Swords In The Wind”

Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα πρόσφατα ανακοίνωσε την Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22/’23, κατά την διάρκεια της οποίας θα εμφανιστούν και στην χώρα μας στις 22 Ιουνίου

Date:

Οι άρχοντες του Epic Metal Manowar, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο live βίντεο για το τραγούδι τους “Swords In The Wind”.

Το συγκεκριμένο τραγούδι βιντεοσκοπήθηκα κατά την διάρκεια της εμφάνισης των Manowar στο Μεξικό, στα πλαίσια του Heaven Metal Fest Mexico στις 14 Μαρτίου 2020. Να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα πρόσφατα ανακοίνωσε την Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22/’23, κατά την διάρκεια της οποίας θα εμφανιστούν και στην χώρα μας στις 22 Ιουνίου.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked