Νέο live βίντεο από τους Samael για το τραγούδι “Jupiterian Vibe”

01/01/2024

Οι Ελβετοί Samael ανακοίνωσαν πως στις 16 Φεβρουαρίου πρόκειται να κυκλοφορήσουν το ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ τους με τίτλο “Passage – Live”.

Η νέα αυτή κυκλοφορία ηχογραφήθηκε στην Πολωνία κατά την διάρκεια της “Passage 25th Anniversary Tour” περιοδείας κατά την οποία το συγκρότημα παρουσίαζε ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό τους ‘αλμπουμ “Passage”. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο άλμπουμ κυκλοφόρησε αρχικά το 1996. Επίσης, μέσα από το “Passage – Live” οι Samael έδωσαν στην δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το τραγούδι “Jupiterian Vibe”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

“The Peasants” – Από 4 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Next Story

“Poor Things” – Η ζωή δίχως ελευθερία δεν έχει νόημα

Latest from Blog

Όσκαρ 2025: Στις 2 Μαρτίου η τελετή απονομής

Το κόκκινο χαλί της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βραδιάς του Χόλιγουντ θα στρωθεί μία εβδομάδα νωρίτερα το 2025. Πιο συγκεκριμένα η 97η απονομή των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, σύμφωνα με την…
Punked
Go toTop