Νέο live βίντεο από τους Obscura

Οι Obscura ανακοίνωσαν πως στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο "A Celebration I - Live In North America".

Οι Obscura ανακοίνωσαν πως στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο “A Celebration I – Live In North America”. Μέσα λοιπόν από την συγκεκριμένη επερχόμενη κυκλοφορία κυκλοφορόρησαν ένα live βίντεο για το τραγούδι “Emergent Evolution”.

Ο Steffen Kummerer, κιθαρίστας/τραγουδιστής των Obscura, δήλωσε: ” Το Emergent Evolution έγινε πολύ γρήγορα το πιο δημοφιλές τραγούδι από το άλμπουμ μας “Diluvium” και από τότε αποτελεί μέρος του live σετ μας. Ο συνδυασμός του με το φοβερό κοινό στο Μεξικό ήταν ο ιδανικός για ένα live βίντεο.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked