Νέο live βίντεο από τους Obscura

Οι Obscura ανακοίνωσαν πως στις 27 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο “A Celebration I – Live In North America”. Μέσα λοιπόν από την συγκεκριμένη επερχόμενη κυκλοφορία κυκλοφορόρησαν ένα live βίντεο για το τραγούδι “Emergent Evolution”.

Ο Steffen Kummerer, κιθαρίστας/τραγουδιστής των Obscura, δήλωσε: ” Το Emergent Evolution έγινε πολύ γρήγορα το πιο δημοφιλές τραγούδι από το άλμπουμ μας “Diluvium” και από τότε αποτελεί μέρος του live σετ μας. Ο συνδυασμός του με το φοβερό κοινό στο Μεξικό ήταν ο ιδανικός για ένα live βίντεο.”

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Pedro Almodóvar: Ο ασυμβίβαστος σκηνοθέτης γίνεται 74 ετών

Next Story

“The Woman in the Wall” – Tο ακυκλοφόρητο τραγούδι της Sinéad O’Connor “The Magdalene Song” “έντυσε” το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop