Νέο live άλμπουμ από τους Suffocation

Οι Death Metallers από τη Νέα Υόρκη Suffocation ανακοίνωσαν πως στις 12 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους live άλμπουμ με τίτλο “Live In North America”. Παράλληλα, μέσα από το επερχόμενο ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο, το συγκρότημα μας παρουσιάζει το τραγούδι “Funeral Inception”.

Ο κιθαρίστας Terrance Hobbs δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το νέο μας live άλμπουμ “Live In North America” στο οποίο περιλαμβάνεται η τελευταία μας εμφάνιση με τον τραγουδιστή μας Frank Mullen. Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτούμε καλύτερο δώρο για την απόσυρση του και για να τιμήσουμε την προσφορά του στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς ένα κεφάλαιο για τους Suffocation κλείνει, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε νέα μουσική και κλασσικό Death Metal τους επόμενους μήνες και χρόνια.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked