Νέο επίσημο live βίντεο από τους Epica

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα box set το οποίο θα περιλαμβάνει τις επανεκδόσεις των τριών πρώτων τους άλμπουμ και τα "Live At Paradiso" και "We Will Take You With Us"

Date:

Οι Epica γιορτάζουν τα 20 χρόνια καριέρας με ένα box set το οποίο θα περιλαμβάνει τις επανεκδόσεις των τριών πρώτων τους άλμπουμ και τα “Live At Paradiso” και “We Will Take You With Us”. Το box set αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ το συγκρότημα μας παρουσιάζει ένα live βίντεο για το τραγούδι “Run for a Fall”, να σημειώσουμε ότι το βίντεο προέρχεται από την πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στην τηλεόραση.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το βίντεο, δηλώνοντας: «Η παράσταση ήταν η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση των Epica και δεν ήταν διαθέσιμη σε φυσική μορφή από το 2007 και μετά. Τώρα θα είναι διαθέσιμο ως μέρος του “We Still Take You With Us”, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει την θρυλική ζωντανή εμφάνισή μας “Live At Paradiso” καθώς και τα τρία πρώτα άλμπουμ μας “The Phantom Agony”, “Consign To Oblivion” και “The Score”.

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Guns N’ Roses: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία box set με τα δύο “Use Your Illusion” άλμπουμ

Όπως ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses στις 11 Νοεμβρίου...

Η ζωή της Olivia Newton-John γίνεται βιογραφικό κόμικ

Η ζωή της εκλιπούσας Olivia Newton-John, γνωστής για τον...

Athens Science Festival 2022 “Κόσμοι του Αύριο”

Κινούμαστε προς το μέλλον με αυξανόμενη ταχύτητα, όμως πού...

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Eddie Van Halen

Οι Red Hot Chili Peppers κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι, αφιερωμένο...
Punked