Νέο animated μουσικό βίντεο από τον Σάκη των Rotting Christ

Πριν μερικές εβδομάδες ο Sakis Tolis των Rotting Christ έδωσε στην δημοσιότητα δωρεάν το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Among The Fires Of Hell", το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και σε φυσική μορφή

Date:

Πριν μερικές εβδομάδες ο Sakis Tolis των Rotting Christ έδωσε στην δημοσιότητα δωρεάν το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Among The Fires Of Hell”, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και σε φυσική μορφή.

Στο συγκεκριμένο άλμπουμ περιλαμβάνεται και η σύνθεση “We The Fallen Angels” για την οποία τώρα ο Sakis μας την παρουσιάζει μέσω ενός animated μουσικού βίντεο.

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Spector”

Το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ "Spector" για τον εκλιπόντα...

Nancy Mounir – “Nozhet El Nofous” ένας περίπατος ψυχών

Σε ένα "περίπατο ψυχών" από αρχείο οκτώ 78 RPM...

Οι Godsmack κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Surrender”

Μετά από τέσσερα χρόνια οι Godsmack επέστρεψαν με το...

A Nightmare on Elm Street – Ποιος είναι ο καλύτερος Εφιάλτης;

Ένα ερώτημα που δεν έθεσε ποτέ κανείς. Στην τελική...
Punked