Νέο άλμπουμ – συλλογή από τον Corey Taylor των Slipknot

To άλμπουμ αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Date:

Καθώς αναμένουμε τις ανακοινώσεις αναφορικά με το νέο άλμπουμ των Slipknot, o Corey Taylor ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα μία νέα συλλογή με τίτλο “CMFB…Sides”.

To άλμπουμ αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει διασκευές από συγκροτήματα που επηρέασαν τον Corey, ακουστικές και ζωντανές εκδόσεις τραγουδιών του και εννιά ακυκλοφόρητα έως τώρα b-sides single. Για το πως θα ηχεί η νέα του συλλογή μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το επίσημο μουσικό βίντεο για την διασκευή στο “On The Dark Side” των John Cafferty & The Beaver Brown Band.

Trond Valfar

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα εγώ. Αυτό δεν είναι τέρας’; Αριστουργηματική κυνικότητα ή το γενεαλογικό δέντρο του τέρατος που απλώνεται από...

MUSTS

Jack White: Fear of the Dawn – Μήπως μιλάμε για το δίσκο της χρονιάς;

Τα ελληνικά ραδιόφωνα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μιλάμε...

Ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών: Όταν ο Drago έστειλε τον Stallone στο νοσοκομείο στο “Rocky 4”

Το ατύχημα με ταχύπλοα, τα οποία συμμετείχαν στα γυρίσματα...
Punked