Νέο άλμπουμ από τους Gothic Metallers Crematory

Date:

Με τριάντα χρόνια καριέρας στην πλάτη, και ποιοτικά φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, οι Gothic Metallers Crematory είπαν να κάνουν άλλη μία προσπάθεια για νέα μουσική και στις 27 Μαΐου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο με τίτλο “Inglorious Darkness”. Μάλιστα γύρισαν και ένα μουσικό βίντεο για το ομώνυμο single.

Αναφορικά με το νέο άλμπουμ οι Crematory δήλωσαν: “Νέα σύνθεση και επιστροφή στις ρίζες με έναν κιθαρίστα και μοναδικό τραγουδιστή τον Felix, ο οποίος τραγούδησε και τα καθαρά φωνητικά. Στο “Inglorious Darkness” θα ακούσετε έναν αρμονικό συνδυασμό μελωδίας και σκληράδας και θα απoλαύσετε πραγματικό Gothic Metal.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked