Μήπως ήρθε η ώρα για το prequel του “The Crown”;

Πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήθελε το Netflix να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς του “The Crown”, για μια νέα παραγωγή που θα αφορά το prequel της διάσημης σειράς

Date:

Πριν από λίγες μέρες επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήθελε το Netflix να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς του “The Crown”, για μια νέα παραγωγή που θα αφορά το prequel της διάσημης σειράς. Και ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει πράσινο φως, οι φανς έχουν ήδη αρχίσει θεωρίες και συζητήσεις για το νέο εγχείρημα του πολύπαθου “διάσημου στέμματος”.

Η πλοκή θα ξεκινά περίπου στο 1900 με το θάνατο της βασίλισσας Βικτωρίας, μέχρι και το σημείο που ξεκινήσαν όλα όταν η Ελισσάβετ ανέβηκε στο θρόνο το 1947.

Η αρχική σκέψη είναι να υπάρξουν 3 έως πέντε σεζόν που θα καλύψουν τα παραπάνω γεγονότα. Μέχρι τότε όμως περιμένουμε εξελίξεις και ανακοινώσεις μέσα από τη διάσημη πλατφόρμα.

Προς το παρόν αναμένουμε τη νέα σεζόν:

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked