Μουσικό βίντεο για το νέο τους single κυκλοφόρησαν οι Papa Roach

Οι Papa Roach μας αποκάλυψαν άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο τους άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Το νέο single έχει τίτλο “Kill The Noise” και το συγκρότημα μας το παρουσιάζει μέσω ενός μουσικού βίντεο. Υπεύθυνος για την σκηνοθεσία του βίντεο είναι ο Bryson Roatch.

Ο τραγουδιστής Shaddix δήλωσε: “ Είναι πολύ εύκολο να παγιδευτείς σε μία στατική κατάσταση μέσα στο μυαλό σου, όλοι έχουμε μπλέξει με αυτόν τον δαίμονα. Για εμάς το “Kill The Noise” αντιπροσωπεύει μία κάθαρση μέσω της επιθετικής μουσικής η οποία μας υπενθυμίζει να βρούμε μία στιγμή ηρεμίας από αυτόν τον θόρυβο.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked