Μουσικό βίντεο από τους Wolves In The Throne Room για το νέο single “Twin Mouthed Spring”

Στις 29 Σεπτεμβρίου οι Black Metallers Wolves In The Throne Room αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα νέο EP με τίτλο “Crypt Of Ancestral Knowledge”. Μέσα λοιπόν από αυτήν την επερχόμενη κυκλοφορία έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το single “Twin Mouthed Spring”.

Σε σχετικό μήνυμα της η μπάντα ανέφερε: “Περιπλανώμενος μακριά από το καταπράσινο λιβάδι, το πνεύμα μπαίνει στα βάθη του κάτω κόσμου, παρασυρόμενο σε μια συνάντηση με τον κύριο του σκοτεινού θρόνου. Το ξόρκι της σεληνιακής τρέλας σπάει και η πέτρα της αλήθειας, που λάμπει από ακτινοβόλο ενέργεια, τρίζει από τη δύναμη του νεογέννητου”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Nέο άλμπουμ των Rolling Stones μετά από 18 χρόνια

Next Story

Πέθανε ο τραγουδιστής των Smash Mouth, Steve Harwell

Latest from Blog

Punked
Go toTop