Μουσικό βίντεο από τους My Dying Bride για το νέο single “The 2nd Of Three Bells”

Οι My Dying Bride έδωσαν στην δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους “A Mortal Binding”. Να σημειώσουμε πως ο δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου ενώ το νέο τραγούδι έχει τίτλο “The 2nd Of Three Bells”.

Ο Andrew Craighan, κιθαρίστας της μπάντας, δήλωσε: ” Στο νέο single βλέπουμε την μπάντα σε έναν πιο μουσικό ερμηνευτικό ρόλο σε συνδυασμένο με την καλλιτεχνική μεταφορά των αγώνων μεταξύ του θανάτου και της λαχτάρας για τις σύντομες χαρές της ζωής.”

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

“Passages” – ‘Ενα ερωτικό τρίγωνο που πληγώνει και πληγώνεται ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού

Next Story

Μάρτιος του 1984: Οι Queen γυρίζουν το βιντεοκλίπ για το “I Want To Break Free”

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop