Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Judas Priest για το νέο τραγούδι “Crown of Horns”

Οι Judas Priest κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα μουσικό βίντεο για το “Crown Of Horns”, το οποίο αποτελεί το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Invincible Shield”.  Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου και στην συνέχεια το συγκρότημα θα βγεί σε εκτεταμένη Ευρωπαική περιοδεία.

Τα τελευταία 50 χρόνια οι Judas Priest έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχουν εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου. Κάθε χρόνο, ο θρύλος των Judas Priest συνεχίζει να μεγαλώνει ενω το 2022 τους είδαμε να εισάγονται στο Rock and Roll Hall of Fame και να ολοκληρώνουν μια sold-out παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη της 50ης επετείου τους. Καθώς λοιπόν οδεύουμε προς το 2024, οι Judas Priest συνεχίζουν να διατηρούν το στέμμα τους ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα βρετανικά συγκροτήματα στον κόσμο.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Ο Blaze Bayley κυκλοφόρησε βίντεο για το single “Rage”

Next Story

“Out of Sync” – Σε αποκλειστική Α’ προβολή στο cinobo.com

Latest from Blog

Rotting Christ: Animated βίντεο για το single “Primal Ressurection”

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου “Pro Xristou” οι Rotting Christ μας παρουσιάζουν ένα νέο animated lyric βίντεο για το single “Primal Ressurection”. Θα πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκεριμένο…
Punked
Go toTop