Μουσικό βίντεο από τους Clutch για το νέο τους single “Red Alert (Boss Metal Zone)”

Οι Αμερικάνοι Groove Rockers Clutch, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι με τίτλο "Red Alert (Boss Metal Zone)"

Date:

Οι Αμερικάνοι Groove Rockers Clutch, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Red Alert (Boss Metal Zone)”. Υπεύθυνος για την σκηνοθεσία του βίντεο είναι ο David Brodsky.

Ο Neil Fallon, τραγουδιστής της μπάντας, ανέφερε σχετικά: ” Το 2021 διάβασα κάπου ότι το πετάλι Boss Metal Zone ήταν μία σχηματική παράσταση η οποία αποδείκνυε ότι το εμβόλιο για τον κορονοϊό είχε ένα ηλεκτρονικό συστατικό το οποίο επικοινωνούσε με τα δίκτυα του 5G. Φυσικά ήταν ανοησίες. Δεν ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αποκλειστικά για τον κορονοϊό, οπότε στράφηκα στον Philip K. Dick (Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας). Το νέο μας βίντεο είναι ένας φόρος τιμής στον Philip K. Dick.”

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked