Μουσικό βίντεο από τους Belphegor για το νέο single “Virtus Asinaria – Prayer”

Οι Αυστριακοί βλάσφημοι Death/Black Metallers Belphegor έδωσαν στην δημοσιότητα άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους "The Devils", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast Records στις 24 Ιουνίου

Date:

Οι Αυστριακοί βλάσφημοι Death/Black Metallers Belphegor έδωσαν στην δημοσιότητα άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους “The Devils”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast Records στις 24 Ιουνίου. Αναφορικά με το νέο single αυτό έχει τίτλο “Virtus Asinaria – Prayer” και μας το παρουσιάζουν μέσω ενός μουσικού βίντεο.

Ο Helmuth δήλωσε: “ Το νέο μας βίντεο για το τραγούδι ‘Virtus Asinaria – Prayer’, συνδυάζει τις ιδιαίτερες ζωντανές μας εμφανίσεις με ένα οικείο τελετουργικό πάθους και αίματος. Αντιπροσωπεύει αυτό που πάντα δήλωναν οι Belphegor, ελευθερία και αιώνια πνευματική και σωματική εκδήλωση της σαρκικής αμαρτίας σε αυτόν τον σάπιο κόσμο!”

Trond Valfar

 

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Οι Megadeth ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ “The Sick, The Dying… And The Dead”

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth και του Dave Mustaine...

Διάσημοι συγγραφείς που πέθαναν στον άσσο

Η εικόνα ενός φτωχού συγγραφέα που παλεύει για μια...

Οι Metallica κάνουν σεμινάρια στους θαυμαστές τους

Οι Metallica συνεργάστηκαν με τη Yousician, διαδραστική και εκπαιδευτική...

“Ants from up there”: Μετά από ένα χρόνο οι Black Country, New Road επιβεβαιώνουν όλους όσους πίστεψαν στο ντεμπούτο τους

Κινηματογραφικές μπαλάντες, δραματικότηταs "Funeral" των "Arcade Fire", sci-fi κατάθλιψη...
Punked