Μουσικό βίντεο από τους Αpocalyptica για το νέο single “What We’re Up Against”

Οι Αpocalyptica έδωσαν στην δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single “What We’re Up Against”, ενώ στο τραγούδι συμμετέχει και η τραγουδίστρια των Amaranthe Elize Ryd.

O Eicca Toppine τωνΑpocalyptica δήλωσε: “Θέλαμε να κάνουμε ένα τραγούδι με την Elize, από την εποχή που περιοδεύσαμε μαζί στις αρχές του 2020. Αυτό το single φάνηκε τέλειο για αυτήν τη συνεργασία και η Elize έδωσε μια καταπληκτική ερμηνεία! Το τραγούδι μιλάει για το να είσαι πιστός στις αξίες σου και για τη σημασία του να έχεις επίγνωση της διατύπωσης της γνώμης και της ανάληψης δράσης στον σημερινό κόσμο”.

Trond Valfar

Trond Valfar

Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Previous Story

Πέθανε ο Amp Fiddler, θρύλος της soul και funk του Detroit

Next Story

The Soft Moon live in Athens! Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop