Μουσικό βίντεο από τους Amorphis για το νέο τους τραγούδι “On The Dark Waters”

Καθώς στις 11 Φεβρουαρίου οι Amorphis θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Halo", οι Φινλανδοί μας χαρίζουν τώρα το νέο τους τραγούδι "On The Dark Waters"

Date:

Καθώς στις 11 Φεβρουαρίου οι Amorphis θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Halo”, οι Φινλανδοί μας χαρίζουν τώρα το νέο τους τραγούδι “On The Dark Waters”. Μάλιστα έδωσαν στην δημοσιότητα και ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι ενώ θα το κυκλοφορήσουν και σε περιορισμένης έκδοσης επτάιντσο βινύλιο.

Η μπάντα δήλωσε: “ Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου μας δίσκου, σας παρουσιάζουμε το νέο μας single μέσω ενός μουσικού βίντεο και το οποίο σκηνοθέτησε ο Pekka Hara. Μάλιστα το single κυκλοφορεί και σε 7ιντσο βινύλιο.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

MUSTS

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε ηλικία 78 ετών

Απεβίωσε σήμερα, Σάββατο σε ηλικία 78 ετών ο Κωνσταντίνος Τζούμας,...

‘Oλα όσα μας έταξε το Disney + (Ταινίες Ορόσημα)

Στις 14 Ιουλίου 2022, ήρθε (μετά από αρκετές καθυστερήσεις)...

Πόσες διασκευές του “Enjoy The Silence” είμαστε ικανοί να αντέξουμε;

Αγαπάμε ίσως και λατρεύουμε Depeche Mode! Το συγκρότημα από...
Punked