Μουσικό βίντεο από τις Nervosa για το single “Elements Of Sin”

Το τραγούδι αποτελεί το τρίτο single από το πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος "Jailbreak", το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ύστερα από τις σαρωτικές ζωντανές εμφανίσεις στα καλοκαιρινά φεστιβάλ και στα θρυλικά Wacken Open Air και Summer Breeze μεταξύ άλλων οι Thrash Metal μηχανή των Nervosa μας προσφέρει ένα νέο μουσικό βίντεο για το single “Elements Of Sin”. Το τραγούδι αποτελεί το τρίτο single από το πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος “Jailbreak”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η Prika Amaral, κιθαρίστρια των Nervosa, δήλωσε: ” Το Elements Of Sin αποτελεί ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράψαμε. Η διαδικασία σύνθεσης του ήταν πολύ διασκεδαστική και προσθέσαμε και μερικά νέα μέρη στα τύμπανα στο τέλος καθώς το αρχικό ριφ υπήρχε από το 2021.”

Trond Valfar

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked