Επιστροφή με νέο άλμπουμ για τους Ministry του Al Jourgensen

Οι Ministry αποκάλυψαν πως έχουν έτοιμο το δέκατο πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο “Moral Hygiene” τον οποίο θα  κυκλοφορήσουν την 1 Οκτωβρίου. Παράλληλα μας δίνουν και μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ με το μουσικό βίντεο για το πρώτο single “Good Trouble”.

ministry-photoO Al Jourgensen δήλωσε: “Το θετικό του να απέχεις από κοινωνικές δραστηριότητες για ένα χρόνο είναι πως μπορείς να κάτσεις πίσω και να αφουγκραστείς όσα συμβαίνουν γύρω σου, σε αντίθεση με την ένταση της εκάστοτε στιγμής. Αυτό που είδα εγώ σχετικά με το πως χειριστήκαμε δημόσιες κρίσεις, από την πανδημία μέχρι φυλετικές ανισότητες, έως το ποιόν ψηφίσαμε για πρόεδρο, είναι το γεγονός πως οι στιγμές είναι διαφορετικές και η κοινωνία προχωρά, έχοντας ανάγκη να απομακρυνθεί από την αντίληψη του να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας και να αδιαφορούμε για τα υπόλοιπα. Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα είναι μια ηθική υγιεινή”.

Trond Valfar


*Ακολουθήστε το Punked.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα μας άρθρα!

2
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share this post

MORE

Νέο μουσικό βίντεο από τους Mayhem για το τραγούδι τους “Black Glass Communion”

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου, οι θρυλικοί Νορβηγοί Black Metallers Mayhem κυκλοφόρησαν το...

Διαθέσιμο το δεύτερο επίσημο trailer για την ταινία Venom: Let There Be Carnage

H Sony Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας Venom: Let...

Γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές μπορούν να είναι ταυτόχρονα ελκυστικές και τρομακτικές

Οι περισσότεροι έχει τύχει, κάποια χρονική περίοδο στην ζωή τους, να περάσουν καλοκαιρινές διακοπές που...

MUSTS

Punked