Μήνυση από το “μωρό” του άλμπουμ “Nevermind” στους Nirvana για παιδική πορνογραφία

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Spencer Elden, το μωρό που κοσμεί το εξώφυλλο του άλμπουμ “Nevermind”, έγινε ακόμα πιο διάσημος σε όλο τον πλανήτη καθώς μήνυσε τους Nirvana για παιδική πορνογραφία. Και πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα και τους κληρονόμους του Kurt Cobain. Η μήνυση αφορά την φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1990 στο υδάτινο πάρκο της Pasadena όταν ο Spencer ήταν τεσσάρων μηνών. Στο διάσημο εξώφυλλο, το οποίο ήταν επιλογή του Kurt Cobain,  βλέπουμε το γυμνό μωρό κάτω από την επιφάνεια του νερού να κολυμπάει, πλησιάζοντας ένα χαρτονόμισμα δολαρίου που κρέμεται σε αγκίστρι με πετονιά.

moro-nirvana

Ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι οι Nirvana τον εκμεταλλεύτηκαν και ότι γονείς του δεν έδωσαν γραπτή συγκατάθεση ενώ όλοι αυτοί οι μεσάζοντες δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να τον προστατέψουν και να αποφύγουν την ευρεία εκμετάλλευση της εικόνας του. Η μήνυση αναφέρει: “Προκειμένου να διασφαλίσει ότι το εξώφυλλο του άλμπουμ θα προκαλούσε άμεση σεξουαλική αντίδραση στον θεατή, ο φωτογράφος προκάλεσε τάση για εμετό στον Elden προτού τον βυθίσει κάτω από το νερό σε πόζες που τραβούν την προσοχή στα εκτεθειμένα επίμαχα σημεία”. Επίσης αναφέρει ότι το συγκρότημα είχε υποσχεθεί να τοποθετήσει ένα αυτοκόλλητο στα επίμαχα σημεία του μωρού κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked