Οι Bauhaus επέστρεψαν με νέο single μετά από 14 χρόνια γιατί κάτι έπρεπε να πάει σωστά σε αυτόν τον πλανήτη

Το θρυλικό gothic rock συγκρότημα Bauhaus μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο "Drink The New Wine"

Date:

Το θρυλικό gothic rock συγκρότημα Bauhaus μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο “Drink The New Wine”. Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι καινούριο από το συγκρότημα ήταν το 2008, και συγκεκριμένα από τον δίσκο “Go Away White”.

Το νέο τραγούδι γράφτηκε και ηχογραφήθηκε κατά την διάρκεια της πανδημίας, με αρχεία που έστελναν μεταξύ τους τα μέλη του συγκροτήματος.  Να θυμίσουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Bauhaus ζωντανά στις 8 Ιουνίου, στα πλαίσια του Release Athens Festival.

Nancy Von X

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked