Μάρτιος του 1977 – Οι Sex Pistols υπογράφουν με την “A&M Records” σε ένα συμβόλαιο που κράτησε 6 μέρες

Date:

Ήταν 10 Μαρτίου του 1977, όταν κατά τις πρωινές ώρες οι Sex Pistols υπέγραψαν και επίσημα με την A&M Records (άσχετα ότι οι υπογραφές είχαν πέσει άτυπα από την προηγούμενη μέρα). Το συγκρότημα δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, και κλασσικά το έδειξε με ένα τρόπο που έκανε τους πάντες να τρομάξουν.

Λίγο μετά το συμβόλαιο ακολούθησε ένα πάρτυ για να γιορτάσουν τη συμφωνία το οποίο κατάληξε σε όπως ήταν λογικό σε πανωλεθρία, φέρνοντας αναστάτωση σε όλο το κτήριο.

Ο Sid Vicious έσπασε μια τουαλέτα με αποτέλεσμα να κόψει το πόδι του και να αποφασίσει να βγεί βόλτα σε όλο το κτήριο, γεμίζοντας αίματα κάθε χώρο στο πέρασμα του. Ο Johnny Rotten (a.k.a John Lydon) μέθυσε και καταριόταν κάθε στέλεχος της δισκογραφικής που βρισκόταν μπροστά του, ενώ ο κιθαρίστας Steve Jones είχε απομονώσει μερικές θαυμάστριες στην τουαλέτα κλειδώνοντας την, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει σε κανένα.

Το συμβόλαιο κράτησε μόνο έξι μέρες… Γιατί άραγε…

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

MUSTS

20 αγαπημένα fast-paced τραγούδια των Iron Maiden

Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί πάση θυσία με την...

Rocky (1976) – Η ταινία σταθμός στην καριέρα του Sylvester Stallone

Αν νομίζετε ότι ο Sylvester Stallone δεν έχει κάνει...

Jean-Michel Basquiat: Νοικιάζεται το διαμέρισμα και στούντιο του στην Νέα Υόρκη

Το 1983, ο καλλιτέχνης ο Jean-Michel Basquiat νοίκιασε ένα...

Τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσεις Pit (εκτός από ένα live)

Πλησιάζει 10 Δεκέμβρη και έχουμε live Wolfheart, οπότε πρέπει...
Punked