Mariah Carey: Η αισιοδοξία με βοηθάει να αντιμετωπίζω τα προβλήματα ψυχικής υγείας

Η Mariah Carey προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της ψυχικής της υγείας, παραμένοντας όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξη. Η ντίβα αποκάλυψε τον Απρίλιο ότι έλαβε φαρμακευτική αγωγή για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τη διπολική διαταραχή ΙΙ, η οποία της δημιούργησε αϋπνία και αισθήματα μανίας.

Σε συνέντευξή της στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Lorraine, το αστέρι της pop ενημέρωσε τους οπαδούς της για τη μάχη που δίνει για την ψυχική της υγεία – εξηγώντας ότι προσπαθεί να αναγκάσει τον εαυτό της να είναι αισιόδοξος και ακόμα πιο αισιόδοξος όταν βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο.

mariah_carey_serious_getty_h_2017«Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν, προτού αρχίσουν όλα αυτά, είναι πως είμαστε όλοι άνθρωποι» είπε. «Όλοι έχουν τα δικά τους πράγματα με τα οποία ασχολούνται και κάθε είδους δυσκολία που πρέπει να ξεπεράσετε, περνά μέσα από αυτά τα πράγματα και αυτό είναι μέρος της ζωής. Το κύριο πράγμα είναι να μένουμε αισιόδοξοι, νομίζω».

Αποκαλύπτοντας τη πάλη της με τη διπολική διαταραχή, νωρίτερα φέτος, η Mariah είπε στο περιοδικό People, ότι είχε αρχικά απορρίψει τα προβλήματά της και πως είχε συνεχίσει να εργάζεται.

«Για πολύ καιρό σκέφτηκα ότι είχα μια σοβαρή διαταραχή ύπνου», είπε. «Αλλά δεν ήταν φυσιολογική αϋπνία, καθώς έμενα ξύπνια μετρώντας προβατάκια και συνέχισα να εργάζομαι μανιωδώς… Ήμουν ευερέθιστη και είχα διαρκώς το φόβο να μην απογοητεύσω τους άλλους ανθρώπους κάτω».

12

Η τραγουδιστρια ισχυρίζεται ότι έχει βρει τη σωστή «ισορροπία» στη ζωή της ενώ ταυτόχρονα εργάζεται πάνω στο καινούριο της άλμπουμ, παίζοντας ζωντανά στο Λας Βέγκας, ενώ τον Δεκέμβριο θα φέρει και πάλι τις χριστουγεννιάτικες της παραστάσεις στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η ίδια εμπλέκεται σε νομικό αγώνα με την πρώην διευθυντή της Stella Bulochnikov, η οποία ασκεί δίωξη εναντίον της για φερόμενη παραβίαση του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων των ΗΠΑ, του νόμου περί δίκαιης απασχόλησης και στέγασης και για παράβαση της σύμβασής τους. Η αγωγή της Stella περιλαμβάνει θορυβώδεις κατηγορίες εναντίον του θρύλου της pop – συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής παρενόχλησης, καταστροφών και χρήσης ουσιών. Οι εκπρόσωποι της Mariah έχουν αποκαλέσει αυτές τις αξιώσεις ως «επιπόλαιες και αβάσιμες».

Rum Mate

Previous Story

Adam Lambert: “Το Queer κίνημα τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν καταπληκτικό”

Next Story

Αυτοκτόνησε η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade

Latest from Blog

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γίνεται 77 ετών

Το απόλυτο είδωλο Iggy Pop γεννήθηκε στο Michigan στις 21 Απριλίου 1947. Με μια “διονυσιακή” αισθητική ο “Νονός του Punk” επηρέασε καθοριστικά το συγκεκριμένο κίνημα δίπλα στο πλευρό των “The Stooges”, ενώ…

O Mr “Purple Rain” Prince που έφυγε σαν σήμερα

O Prince μπορεί να μη βρίσκεται πια ανάμεσα μας, αλλά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μουσικούς ερμηνευτές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η εκκεντρική του παρουσία, και η ικανότητα του να ερμηνεύει μουσικά…
Punked
Go toTop