Μάιος του 1974: Οι Abba κατακτούν την κορυφή με το “Waterloo”

Οι Σουηδοί Björn & Benny, Agnetha & Frida έφεραν το dancefloor στην πόρτα μας, τότε που η disco αποφάσισε και επίσημα να μας συστηθεί.

Date:

Η μεταδοτική ρετρίλα των Abba δεν έχει σταματήσει να μας συντροφεύει αδιάκοπα από το 1970 έως και σήμερα. Οι Σουηδοί Björn & Benny, Agnetha & Frida έφεραν το dancefloor στην πόρτα μας, τότε που η disco αποφάσισε και επίσημα να μας συστηθεί.

To “Waterloo” έμελλε να γράψει ιστορία στη σκηνή της Eurovision στις 6 Απριλίου του 1974, ενώ ουσιαστικά ήταν το κομμάτι που τους έκανε διάσημους “στρώνοντας” το χαλί μιας καριέρας που καλά κρατεί σχεδόν 40 χρόνια μετά.

Το 2005 το “Waterloo” ψηφίστηκε σαν το καλύτερο κομμάτι που πέρασε ποτέ από το θεσμό της Eurovision, έπειτα από ψηφοφορία που διεξάχθηκε σε 14 χώρες.

So Τετάρτη σήμερα και την ακούμε καλτ και “Waterloo”!

Nancy Von X
Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share post:

LATEST

Οι Grave Digger μας παρουσιάζουν το νέο τους single “Hell Is My Purgatory”

Πριν μερικές μέρες οι Heavy/Power Metallers Grave Digger ανακοίνωσαν πως στις 26 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Symbol Of...

MUSTS

Νέο lyric βίντεο από τους Septic Flesh για το τραγούδι “Coming Storm”

Την Παρασκευή 20 Μάϊου, οι Septic Flesh κυκλοφόρησαν την...

The Essex Serpent: Η Apple TV+ συνεχίζει δυναμικά

Ομολογουμένως η φετινή χρονιά θα μπορούσε να πει κάποιος...

“Farewell Yellow Brick Road”: Ντοκιμαντέρ για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του Elton John

Νέο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην περιοδεία του Elton John...

Γυμνή διαδηλώτρια προκάλεσε αναστάτωση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ...
Punked