Tο δελεαστικό ταξίδι του Madame Fraise έχει ως αφετηρία τα ποιοτικά μοναδικά κουτιά που με ένα δικό τους τελετουργικό, σου δημιουργούν συναισθήματα προσμονής και μιας γλυκιάς αδημονίας, γνωρίζοντας ότι μέσα τους εμφωλεύουν μικρές γευστικές απολαύσεις. Οι μυρωδιές από κάστανο, προζύμι και μύρτιλο, που αναδύονται καθώς ανοίγεις το κουτί, σου δίνουν μόνο μια υποψία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Πανετόνε από φυσικό προζύμι, τσιζκέικ συνοδευμένο από μαρμελάδα βατόμουρο, μιλφέιγ με βανίλια και πραλίνα πεκάν, τούρτες με biscuit αμυγδάλου και soft cookies με πραλίνα φιστικιού, κεράσι confit και καραμελωμένα φιστίκια, και άλλα πολλά, θα εντυπωσιάσουν ευχάριστα τον γευστικό σου κάλυκα. Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα τα γλυκά του Madame Fraise, η εμπειρία θα είναι πρωτόγνωρη, ενώ γι’αυτούς που το έχουν κάνει ήδη, είναι δικαίωση. Και σίγουρα τα όσα υπόσχεται η λεπτόπλοκη αισθητική τους, θα τα συναντήσεις στο τέλος.
Δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους ζαχαροπλάστες της Ελλάδας, ο Γιάννης Κίκιρας και Ευγένιος Βαρδακαστάνης δημιούργησαν το πρώτο “Ghost” ζαχαροπλαστείο της πόλης, με μια φιλοσοφία που ξεπερνά την καθεστηκυία δομή στο χώρο της ζαχαροπλαστικής. Ευλόγως θα διερωτηθεί κανείς τι είναι ένα ζαχαροπλαστείο φάντασμα. Είναι ένα πρωτότυπο ζαχαροπλαστείο που το φυσικό κατάστημα, δηλαδή η βιτρίνα, αντικαθίσταται από τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων και του online ντελίβερι. Και σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα, παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία; Οι πελάτες αν επισκεφτούν το εργαστήριο του Madame Fraise στο Μετς, έχουν τη δυνατότητα να έχουν μια άμεση επαφή με το εργαστήριο, να δοκιμάσουν γλυκά που δεν συμπεριλαμβάνονται στο μενού, αλλά και signature επιλογές. Ουσιαστικά δημιουργείται μια απευθείας σχέση μεταξύ των σεφ, της ομάδας ζαχαροπλαστικής του εργαστηρίου και του κοινού χωρίς περιορισμούς.
Διάβασε περισσότερα στο olafaq.gr