Οι Limp Bizkit έκαναν το πιο κουλό και δυναμικό comeback της δεκαετίας

Και εκεί που κάθεσαι αμέριμνος μουσικά και προσπαθείς να μπείς σε μουδ διακοπών, λες ας χαζέψω λίγο στο μαγικό κόσμο του internet γιατί το κλείσιμο της ημέρας, ποτέ δε ξέρεις τι κουλό μπορείς να συμβεί. Και το κουλό γέλασε γιατί το κουλό ξέρει.

Οι Limp Bizkit αποφάσισαν να βγούν από την κατάψυξη και να κάνουν μια δυναμική εμφάνιση στο Lollapallooza festival του Chicago, με τους περισσότερους από εμάς να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς είδαμε και ποιοί είναι οι τύποι επάνω στη σκηνή. Η σκηνική τους παρουσία άγγιξε το twilight zone και το internet πήρε φωτιά.

Ο πενηντάχρονος πια Fred Durst αποφάσισε να μας κάψει λίγο τον εγκέφαλο με το νέο του λουκ, καθώς εμφανίστηκε στην σκηνή ανανεωμένος με μουστάκι, σωμόν πουκαμισάκι και γκρί μπούκλα μαλλί (που το βρήκε τόσο μαλλί ο Fred???!!!) ενώ ήταν και ιδιαίτερα κεφάτος. Μάλιστα αστειεύτηκε με το κοινό αναφορικά με τα γεγονότα του φεστιβάλ Woodstock του 1999.

Το συγκρότημα είχε κατηγορηθεί τότε ότι προκάλεσε τα επεισόδια και το χάος που ακολούθησε, έτσι ο Fred πριν ξεκινήσει η εμφάνιση των Limp Bizkit απευθυνόμενος στο κοινό ανέφερε “αυτό δεν είναι το Woodstock ’99, να πάνε να γαμ***υν όλες αυτές οι μαλακίες”.

Η εμφάνιση της μπάντας ήταν ιδιαίτερα δυναμική ενώ έπαιξαν δέκα τραγούδια στα οποία συμπεριλαμβάνονταν όλες τους οι επιτυχίες όπως τα “Hot Dog”, “My Way”, “My Generation”, “Nookie” και “Break Stuff”. Επίσης, η εμφάνιση των Limp Bizkit ολοκληρώθηκε με ένα νέο τραγούδι, “Dad Vibes”, από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Ειλικρινά μετά από αυτό το comeback δε ξέρω τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από τους συγκεκριμένους, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε το δε κανείς να ‘ρχεται, και αναρωτιόμαστε για την επόμενη τους κίνηση, ακόμα και αν άργησε σχεδόν 20 χρόνια.

Nancy Von X

Nancy Von X
Και εκεί που κάθεσαι ξανθιά και αμέριμνη λες "Βρε δεν κάνω ένα site, για όλα όσα μου καίνε το μυαλό και την ψυχή, εκτός από το μαλλί;". Και το κέρμα έπεσε φίλη/ε και η ιδέα έγινε πράξη και από τότε ποιός είδε τον Dali και δεν τον φοβήθηκε. Είμαι η Nancy και μπορείς να μου χρεώσεις ότι γράφεται και δημοσιεύεται στο Punked, αλλά στο κλείσιμο της ημέρας αγάπησε με, με τα ελαττώματα μου και ας μην έχω. Stay Punked!

Share this post

MORE

Ηθοποιοί που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη το τραγικό περιστατικό, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

Chapelwaite: Αργή βασανιστική απόλαυση τρόμου

To 2021 μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η χρόνια των διασκευών του Stephen King,...

Οι κορυφαίοι LGBTQ καλλιτέχνες της Rock και Metal σκηνής

Για πάνω από πενήντα χρόνια, η LGBT κοινότητα έχει προσθέσει στο ροκ και στη μέταλ...

MUSTS

Punked