Η επιστροφή της Lady Gaga στη μουσική πλησιάζει, ή τουλάχιστον αυτό διατείνεται το διαδίκτυο όταν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα νέο – όπως φαίνεται – τραγούδι της δημοφιλούς τραγουδίστριας. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν το τραγούδι να κυκλοφορεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Το τραγούδι με τίτλο «Stupid Love» εξαφανίστηκε γρήγορα από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Twitter, όμως αυτό δεν σταμάτησε τις διαδικτυακές συζητήσεις των θαυμαστών της τραγουδίστριας και τις φήμες ενός επερχόμενου σίνγκλ. Από ό,τι είδαμε σε διάφορα, ολιγόλεπτα βίντεο που κυκλοφόρησαν, το τραγούδι είναι χορευτικό, έχει γρήγορο ρυθμό με σπουδαία φωνητικά και στοιχεία της ηλεκτρονικής μουσικής. Πολλοί χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, ήδη έγραψαν ότι αν πράγματι το «Stupid Love» είναι το νέο τραγούδι της Lady Gaga, τότε πρόκειται για ακόμα μια σίγουρη επιτυχία.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για την παραγωγή του τραγουδιού. Η Lady Gaga δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter, στην οποίο απεικονίζεται ένα κοριτσάκι με μάσκα και ακουστικά στα αυτιά. Το μήνυμα της τραγουδίστριας πάνω από τη φωτογραφία είναι: «Μπορείτε να σταματήσετε;», υπονοώντας ότι η κυκλοφορία πρόκειται απλά για φήμες.

Ενας από τους χρήστες του Twitter έγραψε ότι η Gaga έγραψε το όνομα του τραγουδιού τον Οκτώβριο, που σημαίνει ότι το τραγούδι ήταν έτοιμο εδώ και λίγους μήνες. Άλλος χρήστης έγραψε ότι το τραγούδι μπορεί να είναι απλά στη λίστα του έκτου της άλμπουμ και όχι το πρώτο σινγκλ.

Πηγή: huffingtonpost.gr