Οι Korn επιστρέφουν μέσα από το αισιόδοξο αλλά hi-tec βίντεοκλίπ του “Worst Is On Its Way”

Το τελευταίο άλμπουμ των Korn με τίτλο "Requiem" κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου από τη Loma Vista Recordings, με το συγκρότημα να μιλά για την καλύτερη και πιο ώριμη δισκογραφική του δουλειά έως και σήμερα

Date:

Οι πατέρες του Nu Metal επέστρεψαν και από ότι φαίνεται δε θέλουν να μας αφήσουν καθόλου σε ησυχία. Το τελευταίο άλμπουμ των Korn με τίτλο “Requiem” κυκλοφόρησε στις 4 Φεβρουαρίου από τη Loma Vista Recordings, με το συγκρότημα να μιλά για την καλύτερη και πιο ώριμη δισκογραφική του δουλειά, έως και σήμερα.

Σε σκηνοθεσία των Craig Bernard και Culley Bunker το νέο βιντεοκλίπ διαθέτει μια ασπρόμαυρη δυστοπική αισθητική που μας συστήνει την νέα εποχή του συγκροτήματος. Μέσα από hi-tec γραφικά που μεταμορφώνουν τα μέλη του συγκροτήματος σε digital μορφή οι Korn συντηρούν τον χαρακτηριστικό signature ήχο τους και μας ενημερώνουν ότι τα χειρότερα… έπονται!

Το “Requiem” διαθέτει 9 κομμάτια με το hit single “Start the Healing” να έχει γίνει No.1 σε αρκετά charts.

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

LATEST

Elvis – Ο Austin Butler μεταμορφώνεται στον Βασιλιά!

Μισώ τις μουσικές βιογραφίες. Μισώ τις μουσικές βιογραφίες και περισσότερο μισώ τους πρωταγωνιστές τους. Δεν έχω κάποια προκατάληψη. Δεν μπήκα να δω το Bohemian...

MUSTS

Επίσημο μουσικό βίντεο από τους Queensrÿche για το νέο τραγούδι “In Extremis”

Οι Queensrÿche έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο μουσικό βίντεο...

Ο Johnny Depp ξεκινάει περιοδείες με τους Hollywood Vampires το 2023

Ο Johnny Depp οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία...

Το μιούζικαλ “Back To The Future” επιστρέφει στο Broadway

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο West End, το μιούζικαλ...
Punked