Kink Motel: Αυστηρώς ακατάλληλο για… ακατάλληλους

Αν περιμένεις να διαβάσεις κάποιου είδους τσόντα, ένα πρόστυχο αφήγημα ανάμεσα στις γραμμές του ή κάτι σε κόπια του Μαρκισίου Ντε Σαντ τότε νομίζω ότι θα το ξεφυλλίσεις για τους λάθους λόγους. 

Το “Kink Motel” είναι το ξενοδοχείο των σκοτεινών πόθων. Η Αλίκη σου δίνει απλόχερα τα κλειδιά, που αποτελούν το βασικό μέσο για να το εξερευνήσεις, να το ξετυλίξεις, να περιηγηθείς και να ταξιδέψεις στις σελίδες και στα πολύ προσωπικά δωμάτιά του, ωστόσο το τι θα δεις, τι θα εισπράξεις και τι τελικά θα κρατήσεις από το σκοτάδι ή το φως του είναι προσωπική σου υπόθεση.

Αν περιμένεις να διαβάσεις κάποιου είδους τσόντα, ένα πρόστυχο αφήγημα ανάμεσα στις γραμμές του ή κάτι σε κόπια του Μαρκισίου Ντε Σαντ τότε νομίζω ότι θα το ξεφυλλίσεις για τους λάθους λόγους. 

Πρόκειται για ένα βιβλίο μέσα από το οποίο η Αλίκη σε ρόλο ξεναγού καταγράφει τα όσα βλέπει και συμπεραίνει ως ρεσεψιονίστ σε ένα κακόφημο ξενοδοχείο σε ανάλογα κακόφημη περιοχή. Η πρωταγωνίστρια περιγράφει με απλά λόγια που βγάζουν αγνότητα, αθωότητα και παιδικότητα τις πιο βρώμικες και ακραίες ερωτικές συμπεριφορές, χωρίς να παίζει με τα όρια του χυδαίου.

52720381 2297784267158961 2257849163452514304 n

Εμφανώς επηρεασμένη από την ιδιότητα της συγγραφέα, Έλενας Φάκου, η Αλίκη έχει ένα ρόλο παρατηρητή και καταγραφέα των όσων βλέπει σε άκρως δημοσιογραφική οπτική, καθώς σου εξιστορεί το πως, το ποιοι, το που και το γιατί του «Kink Motel».

Οι θαμώνες γνωστοί και άγνωστοι της νεαρής κοπέλας μπαίνουν στο δικό τους comfort zone που περικλείεται σε τέσσερις τοίχους και εκφράζουν την διαφορετική σεξουαλικότητα, την οποία η Αλίκη αναδεικνύει με τον πλέον κατανοητό, απλό και παραστατικό τρόπο.

Μέσα από τα κεφάλαιά του δεν μπορείς να σταθείς στο πεζό και αρχέγονο συναίσθημα ή στην ανάγκη του να συνευρεθείς και παρά τον έντονο ερωτισμό που κατακλύζει τις σελίδες σου αποπνέει την απόλυτη αίσθηση της αθωότητας. 

0e85bbaa 39944420 497246680701023 1035292164369678336 n

Αυτό το μοναδικό κοντράστ, αλλά και οι καλογραμμένες και προσεγμένες περιγραφές των όσων διαδραματίζονται τις νύχτες είναι δύο πολύ καλοί λόγοι για να το πάρεις στα χέρια σου και να δώσει την ευκαιρία στην Αλίκη να σου δείξει όσα είδε και άκουσε.

Κάπου εκεί θα βρεις τον δικό σου σκοτεινό πόθο. Προσοχή όμως! Το «Kink Motel» θα σε ταξιδέψει μόνο αν είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις. Θα το καταλάβεις αν είσαι πρόθυμος να το ακούσεις και θα το ζήσεις αν είσαι έτοιμος να μάθεις για το διαφορετικό.

Με λίγα λόγια είναι κατάλληλο για τους… κατάλληλους.

Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Ανδρέας Αθανασούλης

Ανδρέας Αθανασούλης
Ανδρέας Αθανασούλης
Έμαθα τη μπαλίτσα από μικρός και ο τόπος συνάθροισης μου έδειξε το τι θα πει πειθαρχία, σεβασμός και πως η ανταλλαγή πληροφοριών και βιωμάτων παράγει κοινωνικοποίηση. Λίγο αργότερα ανακάλυψα ότι αφού δεν θα παίξω σε μεγάλο σύλλογο, μπορώ κάλλιστα να γραφώ γι αυτό. Με ξεκάθαρα αθλητικό τρόπο σκέψης και διαχείρισης των καθημερινών μου ζητημάτων βρήκα στο Punked το πρόσφορο χωράφι για να μοιραστώ τις απόψεις μου. Όχι απαραίτητα αθλητικές, καθώς μεγαλώνοντας προσάρμοσα τον αθλητικό τρόπο σκέψης και την κουλτούρα των ομαδικών αθλημάτων σε όλους τους τομείς της ζωής. Πιστεύω έντονα ότι αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Ότι μου κάνει κλικ ή θα έκανα ο ίδιος θα φυτευτεί εδώ. Μουσική με ελληνικό rock ύφος, σειρές, βόλτες και σίγουρα βιβλία και videogames είτε αθλητικού περιεχομένου, είτε που προσεγγίσουν το βιογραφικό και το αληθινό γεγονός θα απασχολήσουν. Και άμπαλος να είσαι θα βρεις κάτι που θα σου δώσει να το σκεφτείς αλλιώς. Μέχρι τότε διαβάζω το υπόλοιπο καστ να νιώσω λίγο punked.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Νέο single από τον Jamey Jasta (Hatebreed) με την συμμετοχή του Steve “Zetro” Souza των Exodus

Ο Jamey Jasta των Hatebreed κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο...

Siouxsie Sioux: H goth μαμά μας γίνεται 67 ετών

Η Siouxsie είναι η κρυπτονιτική ψυχή των Siouxsie and...

Ο Corey Taylor “δεν αντέχει” την μουσική από AI

Ο αρχηγός των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor...
Punked