Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία “Thor: Love And Thunder”

Η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα  το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία "Thor: Love and Thunder", με το "Sweet Child o' Mine" των Guns n' Roses συνοδεύει δυναμικά το τρέιλερ

Date:

Η Marvel έδωσε στην δημοσιότητα  το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία “Thor: Love and Thunder”, με το “Sweet Child o’ Mine” των Guns n’ Roses συνοδεύει δυναμικά το τρέιλερ. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Taika Waititi ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου.

Η ταινία  μάλιστα περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό καστ που με ονόματα όπως αυτά των Matt Damon, Natalie Portman, Taika Waititi, Chris Hemsworth  Chris Pratt, Russell Crowe και Christian Bale. Το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει και πολλά από το σενάριο της ταινίας και μάλιστα τελειώνει με την Natalie Portman ως Thor!

Nick Manous

Nick Manous
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share post:

LATEST

MUSTS

John Malkovich: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς διεθνώς, ο χαρισματικός Τζον Μάλκοβιτς έρχεται...

Frankenstein- “O χαμένος παράδεισος” από την Λένα Κιτσοπούλου

Τίποτα δεν με αγάπησε περισσότερο από ότι το αγάπησα...
Punked