Κυκλοφόρησε το trailer για το φινάλε του Brooklyn Nine-Nine

Όπως είχε ανακοινωθεί και πριν από λίγους μήνες η πολύ πετυχημένη κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine μπαίνει στην όγδοη σεζόν και η οποία θα είναι και η τελευταία. Ο όγδοος κύκλος θα αποτελείται από 10 επεισόδια μόνο και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 12 Αυγούστου, ενώ κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer.

Brooklyn-Nine-Nine-Season-8-Release-Date

Ο Dan Goor, ένας εκ των δημιουργών της σειράς δήλωσε: “Είμαι ευγνώμων στο NBC και την Universal Television που μας επιτρέπουν να δώσουμε σε αυτούς τους χαρακτήρες και τους θαυμαστές μας το τέλος που τους αξίζει. Το τέλος της σειράς ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά τελικά, νιώσαμε ότι ήταν ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και τους θεατές μας. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα απογοητευτούν ότι τελειώνει τόσο σύντομα, αλλά ειλικρινά, είμαι ευγνώμων που διήρκεσε τόσο πολύ”.

Nick Manous

20953590 586952985028482 6027984969295789757 n
Nick Manous
Ποτέ δεν είχα αυτό που λέμε το μικρόβιο ώστε να εξωτερικεύω τις απόψεις και την γνώμη μου για το οτιδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος ήταν ότι δεν μ’ ένοιαζε και ιδιαίτερα η άποψη των υπολοίπων, έτσι πορευόμουν ως αυτό που λέμε μοναχικός λύκος στο συγκεκριμένο θέμα στα όρια του κλισέ μισανθρωπισμού. Αφήνοντας λοιπόν το «σκοτεινό» μου παρελθόν και έχοντας παρακινηθεί από την Σουαδέλα του Punked, βρίσκομαι πια εδώ να σας μεταφέρω οτιδήποτε περίεργο και ιδιαίτερο ξεθάβω και σχετίζεται με Metal/Rock μουσική, σειρές, ταινίες και videogames.

Share this post

MORE

Πέδρο Αλμοδόβαρ: “Δε θέλω να μιμηθώ τη ζωή στις ταινίες μου. Θέλω να την αναπαραστήσω”

Έχει μια ψυχοπαθολογική σχέση με τη μητέρα του και αγαπά τα έντονα χρώματα, ενώ κακοποιήθηκε...

Me And That Man: Nergal και Myrkur ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο single “Angel Of Light”

Οι Me And That Man αποτελούν το project, το οποίο μουσικά κινείται ανάμεσα σε  blues...

Νέος Ποινικός Κώδικας: Μοναδική ποινή πλέον η ισόβια κάθειρξη για τα ειδεχθή εγκλήματα

Είναι ξεκάθαρο ότι οι αλλαγές στον ποινικό κώδικα το 2019 αποδείχθηκαν λανθασμένες, με αποτέλεσμα πολλά...

MUSTS

Punked