Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία Ghostbusters: Frozen Empire

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου 2024.

Το Ghostbusters αποτελεί ένα θρυλικό franchise το οποίο το 2021 μας χάρισε την ταινία Ghostbusters: Afterlife, το γεγονός λοιπόν που το συγκεκριμένο φίλμ αποκτά σίκουελ μόνο εντύπωση δεν μας κάνει. Ο τίτλος του σίκουελ είναι Ghostbusters: Frozen Empire και το επίσημο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου 2024 και η υπόθεση θα αφορά την εμφάνιση μίας νέας μορφή απειλή, θανατηφόρα υπερφυσική πτώση θερμοκρασίας, γνωστή ως “The Death Chill”.

Το Ghostbusters: Frozen Empire βρίσκει την οικογένεια Σπένγκλερ να επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, στο εμβληματικό πυροσβεστικό σπίτι της Νέας Υόρκης, για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο για να μεταφέρουν τα φαντάσματα που καταστρέφουν στο επόμενο επίπεδο. Όταν όμως η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώνει μια κακιά δύναμη, οι νέοι και οι παλιοί Ghostbusters πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Trond Valfar
Trond Valfar
Ήταν πριν μερικά χρόνια όταν μικρό και αθώο παιδί που ήμουν, πάταγα το play στο στερεοφωνικο για να ακούσω το “Trash” του Alice Cooper και να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι στον χώρο του σκληρής μουσικής. Η διαδρομή συναρπαστική, και μέσα από τους Metallica, τους Sepultura και τους Slayer, κατέληξε στους Morbid Angel και στη συνέχεια στον σκοτεινό κόσμο των Mayhem και Darkthrone, όπου και παραμένω ακόμα και σήμερα στα γεράματα. Είμαι ο Trond Valfar και θα σας μεταφέρω ότι νεότερο κυκλοφορεί στην extreme metal κοινότητα.

Share post:

POPULAR

More like this
Related

Στο Νο1 το “Rockin’ Around the Christmas Tree” της Brenda Lee

Η θρυλική χριστουγεννιάτικη επιτυχία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Brenda Lee “Rockin’ Around...

Οι Rammstein προτείνουν ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Αν αυτά τα Χριστούγεννα είστε ακόμα αναποφάσιστοι για το...

Οι KK’s Priest κυκλοφόρησαν νέο μουσικό βίντεο για το single “Sons Of The Sentinel”

Οι KK's Priest κυκλοφόρησαν στις 29 Σεπτεμβρίου την δέυτερη...

Έντονη κριτική στον Ridley Scott στη Γαλλία για την ταινία “Napoleon”

Παρά την έντονη κριτική που δέχεται στη Γαλλία ο...
Punked